blank

blankblank

Aikuiset

Retkiä ja tapahtumia
Seurakunnan aikuistyö järjestää retkiä esimerkiksi Tuomas-messuun, teatteriin tai taidenäyttelyihin.
Naisten iltapäiviin ja muihin työikäisille suunnattuihin tapahtumiin pyydetään vierailijoita puhumaan elämää laajalti koskevista aiheista.

Seuraa ilmoittelua Kirkolliset-palstalla Loimaan lehdessä ja seurakunnan nettisivuilla.

Kinkerit
Loimaan seurakunnan alueella pidetään perinteisesti kinkereitä kevättalvella, helmikuussa ja maaliskuussa. Kinkerit kokoontuvat pääsääntöisesti kodeissa arki-iltaisin (klo 18 alkaen) ja sunnuntaisin iltapäivällä (klo 14 alkaen).

Nykyajan kinkereillä ei tarvitse pelätä Katekismuksen ulkolukua. Kinkereillä käsitellään vuosittain jotakin kirkollista, ajankohtaista hengellistä aihetta sekä musiikkiaiheita. Pappi ja kanttori johdattavat aiheen käsittelyyn virsien, alustuksen ja keskustelun kautta. Olennainen osa kinkereitä on kahvittelu ja yhteinen seurustelu.

Kaikki seurakuntalaiset ovat kinkereille tervetulleita. Voit siis tulla kinkereille, vaikka et asuisi kyseisen kinkeripiirin alueella.
Seuraa ilmoittelua seurakunnan nettisivuilla ja Loimaan lehdessä.

Raamattupiirit

Seurakunnan raamattupiirit ovat kaikille avoimia keskustelupiirejä, joiden vetäjänä toimii seurakunnan työntekijä. Piireissä käsitellään yhdessä lukien ja läpi käyden Raamatun kirjoja. Keskustelun aiheet liikkuvat maan ja taivaan välillä. Yhdessä myös rukoillaan ja lauletaan. Parhaimmillaan raamattupiiri on hengellinen koti, jossa piirin jäsenet tukevat ja rohkaisevat toisiaan ja rukoilevat toistensa puolesta.

Piirien kokoontumiset ilmoitetaan Kirkollisissa ilmoituksissa Loimaan lehdessä ja seurakunnan nettisivuilla. Lisätietoja voit kysyä myös piiriä vetävältä työntekijältä. Raamattupiirit ovat tauolla kesäaikaan.

Karhulan raamattupiiri

Kokoontuu pääosin Karhulan kylän alueella piiriläisten kodeissa. Piiri kokoontuu kuukausittain päiväsaikaan klo 13.00, mutta viikonpäivä voi vaihdella. Kokoontumisen kesto on vajaat kaksi tuntia, ja tätä iloista ja mukavaa joukkoa johdattelee diakoni Osmo Leikasto.

Niinijoen raamattupiiri
Kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoiltaisin klo 18.00 Niinijoen Osuuspankilla. Piirissä keskustelua johdattelee pastori Marita Koivunen. Kokoontuminen alkaa yhteisellä kahvittelulla ja päättyy klo 20 mennessä.

Naisten raamattupiiri Kanta-Loimaan srk-talolla
Piiri kokoontuu Hirvikoskella kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18.00-19.30. Piirin vetäjänä toimii pastori Marita Koivunen.

Raamattupiiri Mellilän srk-kodilla
Piiri kokoontuu noin kahden viikon välein torstaisin klo 13.00 srk-kodilla. Piirin vetäjinä vuorottelevat diakonissa Anna Rantasalo ja pastori Elina Rouhiainen.

Kaupunginkirkon raamattupiiri
Kokoontuu parin viikon välein keskiviikkoisin klo 16.00-17.30 Kaupunginkirkolla. Piiriä vetää pastori Elina Rouhiainen.

Alastaron raamattupiiri srk-talolla
Kokoontuu noin kahden viikon välein klo 18.00-19.30. Piiriä vetää pastori Ari Pääkkönen.

Loimaan seurakunta

Seurakuntapalvelut

Avoinna
ma-ti, to-pe