blank

blankblank

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Virkatodistukseen perunkirjoitusta varten elävästä henkilöstä tarvitaan vain henkilökohtaiset tiedot. Mikäli kyseessä on perinnöstä luopuminen tarvitaan sukuselvitys, johon sisältyy puoliso, lapset ja muuttotiedot.

Kuolleesta henkilöstä perunkirjoitusta varten laadittavaan sukuselvitykseen merkitään puoliso ja lapset sekä muuttotiedot.

Virkatodistuksen toimitusaika 2-5 työpäivää, sukuselvityksen viikosta kahteen viikkoon.

Tilaukset ja lisätietoja puhelimitse:
puh (02)776 4400

Sähköpostiosoite: loimaa.seurakunta@evl.fi

Käyntiosoite: Turuntie 32, 32200 Loimaa

Sukututkimus

Kokemusta hankkineiden sukutukijoiden käytössä on mikrofilmatut kirkonkirjat lukulaitteineen. Omatoiminen sukututkiminen on mahdollista ma-ti ja to-pe klo 9-13. Varauksen sukututkimukseen voi tehdä puhelimitse (02) 776 4400. Nykypäivää lähestyessä tiedot suvun elossa olevista henkilöistä on hyvä kerätä heiltä itseltään. Tällöin voidaan varmistua tietojen oikeellisuudesta ja siitä, ettei rekisteröity halua käyttää hänelle henkilötietolain 30 §:ssa annettua oikeutta kieltää omien tietojensa käyttämistä sukututkimuksessa.

Seurakuntamme palvelee sukututkijoita myös tekemällä sukututkimuksessa tarvittavia sukuselvityksiä. Selvityksiä on mahdollista tilata kirjeitse, sähköpostitse loimaa.seurakunta(@)evl.fi, asioimalla suoraan paikan päällä tai täyttämällä verkkotilauslomake.

Puh. (02) 776 4400

Käyntiosoite: Turuntie 32, 32200 Loimaa.

Sukututkimuksia varten laadittavia sukuselvityksiä tehdään henkilöresurssien sallimissa rajoissa.

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 30 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 15 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta (15 minuutin työtä edellyttävä sukututkimustodistus maksaa siis 30 euroa, 40 minuutin työtä edellyttävä todistus 45 euroa, 70 minuutin työtä edellyttävä todistus 60 euroa jne.)

Loimaan seurakunta

Seurakuntapalvelut

Avoinna
ma-ti, to-pe