blank

Viikkotapahtumat

Jumalanpalvelukset

Juhannuspäivänä 24.6. ”Tien raivaaja”
  klo 10 kesäisten laulujen ja virsien juhannuskirkko K-Loimaan kirkossa, klo 12 Kaupunginkirkossa ja klo 14 Metsämaan kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa).

– Klo 12 hartaus Mellilän kirkossa, Rouhiainen, Veikko Hongisto harmonikka. Kuusen istutus, kahvi Kirkkolassa. Kirkko avoinna klo 16 asti.

Su 25.6. ”Kutsu Jumalan valtakuntaan”
  klo 10 messu K-Loimaan (Rouhiainen, Pihlajamaa) ja sanapalvelus Alastaron kirkossa (Rauhala, Saarinen).

– Klo 12 messu Kaupunginkirkossa (Rouhiainen, Pihlajamaa) ja sanapalvelus Virttaan kirkossa (Rauhala, Saarinen).

Muut tapahtumat

Juhannusaattona 23.6.
klo 10-12 srk:n työntekijöitä tavattavissa torilla.

– Klo 18 lipunnostohartaus Kaup.kirkon yläpihalla (sateella kirkossa), Rouhiainen.

Su 25.6.
klo 19 Sley:n kesäjuhla Kojonperän kirkkopuistossa, sateella Somiskalla.

Ti 27.6.
klo 18 virsilauluilta Mellilän Kirkkolassa, Saarinen.

Ke 28.6
. klo 13.30 hartaus Tiaisentiellä.

– Klo 18 kesäinen iltamusiikki Kaupunginkirkossa. Pihlajamaa urut ja piano, Koivunen huilu ja tekstit.

Kastettu:
Elli Anna-Liisa Johanna Hyöppinen, Onni Edwin Alfred Kankare, Minttu Aino Aleena Moisio, Alissa Elena Katariina Räsänen, Vilho Esko Eemil Suominen, Julius Juhani Kallenpoika Ventto.

Avioliittoon vihitty:
Miro Erik Simola ja Janica Marie Kulikoff.

Kuollut:
Eila Mirjam Tuominen 83v, Kirsti Kaarina Pihlava 82v, Heikki Antero Laiho 77v, Olavi Antero Mäkelä 65v.

blankblank

©  Loimaan seurakunta - Seurakuntapalveluiden virasto Puh. (02) - 776 4400 Fax. (02) - 776 4438  Avoinna ark. 9-13(ei ke)
Sivuston toteutus Trival Oy