blank

blankblank

Jarkko Martikainen kirkkokiertue
24.10.2017 klo 19:00
Jarkko Martikainen kiertää tänä vuonna esiintymässä kirkoissa eri puolella Suomea. Loimaalla Jarkkoa kuullaan Kanta-Loimaan kirkossa ti 24.10. klo 19. Pääsy vapaa.
Lisätietoja
Jarkko Martikainen on kulttuurialan moniosaaja. Hänet tunnetaan muusikkona, kuvittajana, dokumentaristina, tuottajana, kirjailijana ja kolumnistina.
Tärkeintä ja pysyvintä hänelle on kuitenkin ollut laulunteko ja sen luonteva jatkumo, keikkailu.
Jarkko on karismaattinen taiteilija; ajattelija, joka on säveltänyt ja sanoittanut paljon myös kappaleita,
joiden sisältö voidaan ajatella myös hengelliseksi.
Mutta mitä usko merkitsee Jarkolle? ”Usko on alituinen pohdinnan paikka, johon palaan aina vain.
Usko on jotain, johon tarttua vaikkapa rakkauden tai toiveikkuuden ollessa löytymättömissä”, Jarkko muotoilee.
Kanta-Loimaan kirkko
nuorisotyö
nuorisotyö
Työmuoto